Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Αποζημίωσαν τον Σημίτη ως θύμα... τρομοκρατίας!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Δεκεμβρίου 09, 2012
Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Σημίτης διεκδίκησε και «κέρδισε» από το Δημόσιο περισσότερα από 25.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας για τις εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του τα τελευταία δύο χρόνια. ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Αποζημίωσαν τον Σημίτη ως θύμα... τρομοκρατίας!
Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, έλαβε από το Δημόσιο 25.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας για δύο εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του τα τελευταία δύο χρόνια.
Η απόφαση υπεγράφη από το υπουργείο της οδού Νίκης και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός επέμεινε στην αξίωσή του για χρηματική αποζημίωση για τις δύο εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του με γκαζάκια και με διαφορά 26 μηνών.
Η πρώτη ...
επίθεση σημειώθηκε στον πέμπτο όροφο της οδού Ακαδημίας 35 στις 28 Ιανουαρίου 2010 και η δεύτερη στις 3 Απριλίου 2012.
Για την επίθεση του 2010 την ευθύνη είχε αναλάβει η «Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση» που σε ηλεκτρονική προκήρυξη ανέφερε ότι ο Κώστας Σημίτης επελέγη ως πρόσωπο που «συμβολίζει την πολιτική και οικονομική εξουσία».
Οι αποζημιώσεις δόθηκαν βάσει του άρθρου 6 του νόμου 1897/1990 περί απονομής συντάξεως και παροχής βοηθείας σε θύματα τρομοκρατίας.
Τη στιγμή που οι Έλληνες χάνουν το βιος τους, χάνουν την αξιοπρέπειά τους, ο κ. Σημίτης παίρνει αποζημιώσεις επειδή με την βοήθεια πολλών "συναδέλφων" του οδήγησε τη χώρα μας σε αυτό το χάλι;
Ο άνθρωπος που χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης οδήγησε τη χώρα μας στο ευρώ έχει το θράσος να διεκδικεί και τελικά να εισπράτει από το υστέρημα του ελληνικού λαού 25.000 ευρώ;;;
Ένας από τους βασικούς υπαίτιους της σημερινής άθλιας κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρας μας εμφανίζεται με τέτοια εξοργιστική συμπεριφορά!
Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες αυτοκτονούν, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες μένουν στο δρόμο μη έχοντας τα χρήματα προκειμένου να αγοράσουν τα απαραίτητα, ο Κώστας Σημίτης το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα αυξήσει το εισόδημά του...

 newsbomb.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive